Skulle du våga hoppa fallskärm?

Kommer jag våga gå fallskärmshoppning? Det är en fråga som många unga ställer sig när de funderar på att delta i fallskärmshoppsporten. Frågan ställs inte alltid korrekt så det kan vara en mycket farlig sak om en person inte är helt säker på vad de går in på innan de hoppar ur ett flygplan.

Fallskärmshoppning är den vanligaste formen av skärmflygning, och människor som sysslar med denna sport tror ofta att de kommer att vara modiga eller ädla människor eftersom de bestämmer sig för att hoppa ur ett plan. De hoppar ut för att de känner att de måste. De känner att hoppa ur ett flygplan är ett sätt att uttala sig. Att hoppa ur ett flygplan är ett bra sätt för en person att se världen och utmana sig själv. Att hoppa ur ett flygplan är också ett bra sätt att utmana andra.

Om du funderar på att hoppa ur ett flygplan bör du först rådgöra med dina föräldrar. De kan berätta om du ska göra den här typen av aktiviteter eller inte. De kan också ge dig tips om hur du förbereder dig för det. Om dina föräldrar är emot det, gå inte med dem. Du bör alltid vara din egen bästa vän, men om du starkt överväger att gå igenom det, fortsätt sedan och gör det du känner dig bekväm med.

Många tror att de kommer att klara vad som helst när de är ute i luften. Detta är inte nödvändigtvis sant. Fallskärmshoppare upplever skrämmande upplevelser när de är i luften, och det är viktigt att de inte är rädda för dessa saker. En papegoja kan inte hantera rädsla, och din rädsla kan få dig att missa din landning.

Vissa människor känner sig väldigt medvetna när de bär sin fallskärm. De kan oroa sig för att de kommer att se dumma ut eller att andra människor kommer att skratta åt dem på grund av deras klädsel. Faktum är att när som helst du befinner dig på en stege, från ett trottoar eller till och med hoppar av en bil, kommer folk att märka det. Din fallskärm är inte en dräkt, och den behöver inte vara prickig. Även om det är färgglatt är det fortfarande en ljusfärgad fallskärm, precis som resten av din utrustning.

En annan anledning till att du ska känna dig tillräckligt säker för att ta fart till himlen är att de flesta som har genomgått denna utbildning har en stor känsla av förtroende för sig själva. Du kommer att kunna landa säkert, och människor kommer att beundra och uppskatta det du har gjort. Om du aldrig har provat det tidigare kan du känna dig dum och otillräcklig när du försöker. Låt dig inte skrämmas av sådana tankar. Känn dig istället uppmuntrad. Du kommer att bli en fantastisk idrottare när du väl har gjort det.