Sallad & Sånt – briljant catering i Västerås

Jag firade min födelsedag tillsammans med några vänner för ett tag sedan. Normalt sett hade vi bokat någon finare restaurang men i och med pandemin fick vi stanna hemma. Vi blev varmt rekommenderade av vänner att beställa catering och det var ett beslut vi inte ångrar. Alla på festen var jättenöjda och hur ofta är 15 personer helt nöjda med maten.

Smidigt och lätt

Utkörningen var smidig och punktlig även om vi bor lite avsides och om du bor inom 5 km från restaurangen kostar det bara 50 kr för hela beställningen. Vi behövde inte vara oroliga för någon försening då de var ute i god tid. Avlämningen skedde klanderfritt med respektfullt avstånd i den mån det gick och personalen var väldigt trevlig.

Underbara smaker

Det finns massvis av alternativ på deras meny så oavsett festdeltagarnas preferenser gällande kyckling, kött, fisk, vegetariskt eller veganskt kunde alla hitta något som passar. Maten var långt godare än vi förväntat oss från catering, himmelska smaker och underbart goda små såser och majonnäser. Kort och gott blev det en väldigt lyckad fest.